Kids Concept Service center Aiden


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Crochet Vinyl Table Cover Rectangular

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Under Armour, Speedform Intake 2, Dam, Ghost Grå/Tin/Flushed Sosa
Pappersassietter Lila

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren22X56CM WOODEN WHITE CANDLE TEALIGHT DOORLANTERN HANGING INDOOR Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 12inch Grab Bar / Handle 12" Sturdy Grab Rail With Circular End
vidaXL Bokhylla i mexikansk Coronastil med 3 hyllor furu 81x29x1

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kakform - Paraply

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
HQ Dammsugarpåse Hoover H58 W7-51028/HQN

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Irving Rim WhiskyglasChristmas Rose Gold Star Garland Xmas Decoration 5m Home Part...vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
JO!E Soda saver
Mojito & Caipirinha Glas

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Träkruka Natur Rund

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tikiglas
Raaco Säkerhetsbox med 3 x CarryLite 80 sortimentlådor 136389
vidaXL Matstolar 2 st sammet lila

På tisdagen godkände ministerrådet9X10 WAX FILLED CANDLE IN GLASS POT GREEN TEA & BURGAMOT FRAGRAN9X10 WAX FILLED CANDLE IN GLASS POT MAGNOLIA BLOSSOM FRAGRANCEJuladresser Tomtar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
55cm CLASSIC COUNTRY GARDEN FLOWER BARROW PLANTER DECORATION ORN
Flower Decorated Lantern Grön For Garden Outdoor Decoration Lig

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTräfat Rund Ljus Natur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YATO Verktygssats för bensinmotorinställning 3 Delar Renault YT-