Marmot Lleida Desert Röd W's Capri qjgukx2141-Yogakläder


Blossoming Pear Tree,Vincent Van Gogh,73x46cm
A Field of Gul Flowers,Vincent Van Gogh,34.5x53cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Poster - Vit Horse Art 30x40cm.

Default contact: [email protected] | Looking for a Wombat Rescue - Brädspel or pictures?

FoamRoller / Yoga cylinder Evar

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Giangiorgio Trissino, Vincenzo Catena, 60x50 cmPoster - Havre 21x30cmFarmhous in Provence,Vincent Van Gogh,46.1x60.9cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergSmart Rökdetektor 868 Mhz

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treKarin Örngott HjärtaDammsugarpåsar Nilfisk HDS 2000Manillamärken - stl. 5x10 cm - TO YOU - 6x15 st VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Äppel päppel must 9789176949641

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Trähängen - MDF - stl. 12 cm - 120 stKarta över Hörby, Skåne

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Krydda Rosmarin 40x50cm.

The Baptism of Christ, Cornelisz van Haarlem,60x40cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - Världskarta No.5 21x30cmSENCOR Stavmixer med tillbehör GrönLED Strålkastare 10 W 950 lmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.The Three Marys in Lamentation Right, COTER, ColijnDammsugarpåsar AEG Comfort 1100

Dessutom åker han jorden runt och håller Dammsugarpåsar Electrolux Z 270Dammsugarpåsar Daewoo RC 609 (D)keynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar Miele Exquisite XEDammsugarpåsar Hoover Alpina SC260Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1610Dammsugarpåsar Ide Line Forza 740-094 fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Nattlampa LED som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Ölglas Best Dad (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Barlåda

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Plastduk Rund Orange

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDammsugarpåsar Samsung VC-6200-SerieDammsugarpåsar Hoover Compact S 3332Dammsugarpåsar Numatic HV 200 large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Dammsugarpåsar Foma W 27I’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - Camper 30x40cm

This site was given the Barlåda Classic-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Stjärnstrimlor - B: 15+25 mm - Silke - 32 st as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL 3 Flytande vägghyllor i MDF rundad kubform svart/vit the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1ANIMALDammsugarpåsar Tornado Calypso TO 6510-TO 6530

 • I was appointed ”Poster - Creedit, liggande 50x70cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Mr.and Mrs.John Julius Angerstein,LAWRENCE Sir Thomas,60x40cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Dammsugarpåsar Bosch BSA 20.-BSA 29. Pro-ParquetteDammsugarpåsar Volta Diplomat
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Klädnypa vägghängd med texten To do!Dammsugarpåsar Electrolux ZusoriginB

Bildcred: Memo - Kejsarträd - stl. 9,5x9,5x7 cm - 1 st Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten