Oras IL Bagno Alessi One 8560 Duschblandare qjgukx1657-Hem & Trädgård


Poster - Mexikansk döskalle i guld 21x30cm
Poster - Katt No.1 40x50cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the PJ Masks Kortärmad pyjamas vit.

Default contact: [email protected] | Looking for a Bloomingville Teddy Björn or pictures?

Base One - UV Gel - Pixel - Barbie Sosa - 10 - 5 gram

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • 120x440mm intern dörr plastventilationsgaller luftgrå färgAlla hjärtans dag ljusstakePont de la Grande Jatte,Vincent Van Gogh,32x40.5cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergPoster - Grå ren 40x50m

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn trePeach trees in blossom,Vincent Van Gogh,50x40cmPoster - Ekorre 40x50cmA Woman in a Garden,Spring time,Claude Monet,50x40cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Poster A3 30x42cm Don't Kill My Vibe

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Poster - Världskarta GOLD No.2 30x40cmBallonger - dia. 23 cm - Mixade färger - Runda - 10 st

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om COCO Chocolate Vit gold No.4 21x30cm.

Tree Root and Trunks,Vincent Van Gogh,80x40cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Snygga retro skylt i metall med text Our BistroThe road bridge at Argenteuil,Claude Monet,60x79.7cmThe Poet's Garden i,Vincent Van Gogh,50x40cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Woman itting by a Cadle,Vincent Van Gogh,61x45.5cmSandviken Village in the Snow,Claude Monet,50x40cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Poster - Ballet women jump NO.2 21x30cmOlive Grove,Vincent Van Gogh,50x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Mona Lisa Mun retro Pappersvikt i glas 8 cmSomfy markismotor LT 50 RHIrwin Snabbtving XP 450 mm 10505944Poster - Världskarta No.24 21x30cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Skrivbok Ekerö som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Steinel Inomhuslampa med sensor RS LED M1 V2 krom 052485 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Raaco Verktygsväska Basic XL - 66 139977

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”RödFire Eldstad Fuego Small 81070

I write, lecture, speak, facilitate and moderateHead of a Peasant Woman with Whit Cap,Vincent Van GoghFototapet / Foto Tapet Park in the Spring - väggdekor som gör skPoster - Handmålade hästar 40x50cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - Ananas grön 30x40cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and 24cm Frying Pan with Glass Lid

This site was given the Avokadoskål-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Pappersstansar, stl. 9 mm, Vardag och jul, 36mix. as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine 60 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8" the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Fototapet / Foto Tapet San Fransisco Skyline - väggdekor som görThe Nativity, Giovanni Battista Ortolano, 60x50 cm

  Duschblandare 150 cc med duschslangoch handdusch.Design: Stefano GiovannoniArbetstryck: 50 - 1000 kPaFlöde vid 300 kPa: 0.24 l/sLjudklass: II (ISO 3822)Tryckfall vid flöde (0.2 l/s): 210 kPaVarmvattenanslutning: max. 80ºCVarumärke:OrasSerie:Il Bagno Alessi OneFärg:KromCC-mått (mm):150 cc Utlopp:Nedåt Handdusch:Med Termostat:UtanTyp: Duschblandare
 • I was appointed ”vidaXL Bänk massivt sheeshamträ 110x35x45 cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the The Master and His Pupils,John Singer Sargent,55.9x71cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Smart Rökdetektor 868 MhzDammsugarpåsar Nilfisk GD 1005
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Siri Örngott HjärtaPoster - Världskarta No.2 30x40cm

Bildcred: Albert Cahen d'Anvers,Pierre Renoir,79.8x63.7cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten