Vileda Ångmopp Refill
XXL 10 FRÖBURKAR SECRET EKO CERT GRÖNSAKER ENKLA BLOMMOR
Dammsugarpåsar Nilfisk Coupe

MIN AMBITION

vidaXL Herrbetjänt i metall

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Kärlek Väggord

JAG VILL HJÄLPA DIG

vidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blå

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Affisch Mini Prästkrage

LÄS MER

Emerio Popcornmaskin med smart skål
Flytande snabblim för plastsvetsning med UV InnovaGoods
Pontiac Bardispenser
Bondböna Masterpiece Grön 5 st frön
7 unika handgjorda Julkort söta
vidaXL Stängsel 25x1,2 m, 10x10cm maska
KARMA PLÄD 120 X 150 CM
Cavallini Papers & Co. 2019 Vintage Travel Wall Calendar, Mul...
Julby karusell med barn och musik

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Vägglampa/myggdödare

Paellapanna i polerat stål, 42 cm / 10 portioner
Degpåse till Bakning / Jäsning - Återanvändningsbar
vidaXL Konsolbord massivt återvunnet teakträ 90x30x76 cm
Fjäril väggdekorationer 3D med magneter 12 st / förp Grön Jellycat, Bumbly Björn Medium 42 cm
Dammsugarpåsar Electrolux EQUIPT EEQ16

Poster - Krydda Peppar A4 21x30cm

29.10.2018
Julby kyrka med häst och släde batteridriven
Champion Dammsugare 800w Påslös Eco

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

KITCHEN.IQ KNIVSLIP 2-STEG JUSTERBAR VINKEL 14-24 GRADER Myggnätsdörr med magnetstängsel

Poster - Coffe House no.2 30x40cm

vidaXL Taklampa med 4 spotlights E14 svart och koppar
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

ARIETE GLASSMASKIN 630
24 mm mxf kranvridare kran 25 mm lång
Pelargon Diva Star 5 frö

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Drömfångare 30 cm, vit

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

HELA 40 frön - Rosenskära - Enkla Blommor Musse Pigg Filt, fleecefilt
HQ Halogenlampa i bollform E27 70 W 1 200 lm 2 800 K (HQHE27CLAS

Damixa Väggmonterad Krom Tradition Duschblandare qcebgk1538-Hem & Trädgård

Duschblandare Damixa Tradition Väggmonterad Krom är en tvågreppsblandare med 150 mm cc för väggmontage. Blandaren levereras utan pip. Duschblandare Damixa Tradition Väggmonterad Krom har en modern teknik med keramiska tätningar vilket gör att vreden endast behöver vridas 180 grader från stängt till fullt öppet. Blandaren levereras med rosetter.Duschblandare Damixa Tradition Väggmonterad Krom passar även i kök. Varumärke: Damixa Typ: DuschblandareCC-mått (mm): 150 Anslutning: Bakåt G 1/2 Färg: Krom Bredd (mm): 166 Utlopp: Nedåt Duschanslutning: G 1/2
Magnettavla + 12 färgade magneter 60 x 45 x 2 cm
Moodlight LED Kub 400 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.