Matgruppen Pia
Bastian Stekt ägg-form rund stål - 11 cm
Esschert Design Väggtermometer skrotzink 30 cm OZ10

MIN AMBITION

vidaXL Taklampa med 2 spotlights E14 svart

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Påskdekorationer i Papier Maché - 10 cm - 4 st

JAG VILL HJÄLPA DIG

Småblommor insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Avkalkningstablett Kaffebryggare 6 St

LÄS MER

Poster - Jag älskar dig med hjärta No.18 21x30cm
Poster - Palmblad mix no.1 A4 21x30cm
Förvaringslådor Pennburk 4st/förp
Valueline Apparatkabel, 1,5m, Svart
ARIETE GLASSMASKIN 631
Champion Dammpåsar Electrolux 5st 1st
Retrotavla (15x21cm), Colosseum
vidaXL Planteringslåda i bambu med nylonfoder 3 st
Tala Ballongvisp 25 cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

FÖNSTERLAMPA SPARTAN KOPPAR /GLAS

Karta över Smögen, Bohuslän
Esschert Design Transparent Parasoll Fåglar på en lina TP166
Poster - Marmor fjärilar stående 21x30cm
Spotlight väggspot solcell 50 lumen

Ljusslinga med 80 LED-lampor - 6m, Varmvit

29.10.2018
Emotion Örngott strykfri 2 st 60x70 cm ljusgrå 0222.50.71
Glasunderlägg "I ACTUALLY GAVE A SHIT EARLIER..."

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Karta över Mölndal, Västergötland Skål i emalj 3 dl, brun, Vappu köksserie från Muurla

Kruka Bubbel 22cm Grå

HQ Dammsugarpåse Miele GN - paketerbjudande (W7-51417/HQFV)
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

JO!E Svampskärare
Love-Love-Love ljusstake röd
No1 BBM Digital Våg Köksvåg 5 KG/ 1 G

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

GEAR Grillskydd för Gasolgrill Universal Passar upp till 152cm B

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

vidaXL Taklampa med glittrande glaskristaller vit 8 x G9 29 cm Solros Chocolat 10 st frön
6 Elektriska salt- och pepparkvarnar av rostfritt stål med lampa

W+G Giant Art San Francisco Skyline Tapet qcebgk2505-Hem & Trädgård

Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet som levereras i en enda stor våd och därför även fungerar som en XXL-poster. Fondtapeten kan antingen sättas upp med vanligt tapetklister direkt på väggen eller för att skapa en extra hög finish monteras och ramas in av dig eller en specialist, t.ex.på MDF-skiva eller bakom glas. När tapeten kombineras med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck. 

Eftersom tapeten kommer i ett enda stycke krävs ingen överlappning av våder, vilket kraftigt underlättar uppsättningen. Vi rekommenderar att du köper till tapetklister för papperstapet.

Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:
• Fondtapet/ XXL-poster 175 x 115 cm
• Högupplöst bild av mycket god kvalitet
• Enkel montering med hela motivet som en enda våd
• Extremt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU

HOLM stekpanna Ø 28 x 5 cm svart
Crimptång set 0,5–6mm² med väska 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.