vidaXL TV-möbel 90x39x38,5 cm Trä Grå
vidaXL Bäddset 4 delar 140x200/60x70 cm vinrött
Världens bästa Bror Örngott

MIN AMBITION

Dörrskylt Hjärta "Toa"

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


HELA 40 frön - Rosenskära - Enkla Blommor

JAG VILL HJÄLPA DIG

Symaskinsolja

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

DiteCleanWinbot Putsar dina fönster medan du kan njuta av livet

LÄS MER

Ranex by Smartwares LED Lanternaset Solcell (10.060.20)
Leatherman Bit Kit
Tim Holtz Idea-ology Tombstones - 2 st - 55 mm
Magnettavla + 12 färgade magneter 60 x 45 x 2 cm
Cold Steel Classic Boning Knife
Petunia "Merlin Blå Morning" 12 frö
vidaXL Barstolar i trä vitmålade 2 st
Yankee Candle S Jar-Lovely kiku
Väggkalender 3-plan 2019

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Pelargon Horizon Light Salmon F1 5 frö

Örngott Ebba
Örngott Ellen
Poster Marrakech Svart/Vit A4
Sidomarkis aluminium 180 x 300 cm beige Heavy Steam - Brädspel
Urverk

Runners Elastic 5.0 Gul

29.10.2018
Silikomart Easy Cream Glassformar Silikon Tango
Kruskavel

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Magnet - Dia. 14+20 mm - 500 mixade Julgranskula Grön Elin

Poster - Målade Lejon 40x50cm

Ed Hardy - Rose Pinup
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/80x80 cm grenar
vidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 200x200/60x70 cm svart

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Edding 404 tusch - spets: 0,75 mm - Svart
vidaXL Justerbar klädhängare med 4 svängbara hjul 1 stång
vidaXL Kudde 2 st velour gråvit 40x60 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Vinglas, Drake (Agora Gifthouse)

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Påskdekorationer i Papier Maché - 10 cm - 4 st Värmeljushållare - dia. 5,7 cm - 12 st
Brevlåda rostfritt stål med tidningsrör XXL

Habo A696 Matt Krom 1/5 PP Dörrhandtag qcebgk2022-Hem & Trädgård

Dörrhandtag från Habo i olika material. Passar till dörrtjocklek 38-60 mm (SB) samt 38-70 mm (PP). Utsprång 55 mm.Varumärke: HaboTyp: Dörrhandtag
Valueline Apparatkabel, 1,5m, Svart
Karta över Haparanda, Norrbotten 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.