Outdoor Research M's Astroman S/S Sun Polo Charcoal


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Svedbergs Blandarhandtag Tvättställsblandare Laura

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Damixa Duschblandare Profile
Bergans W's Oslo 3in1 Coat Outer:DesertMel/Inner:SolidCharcMel

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHansgrohe Tvättställsblandare Focus E 1-grepps Med Lyftventil Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Grohe Duschblandare Eurosmart Cosmopolitan Ettgrepp
Hansgrohe Tvättställsblandare Focus Krom

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Norrøna M's Wool T-Shirt Ash/Denimite

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fm Mattsson Termostatblandare 9000E II Vaska

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hansgrohe Duschblandare Talis S För inbyggnadFM Mattsson Utloppspip 9000Evhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Damixa Tvättställsblandare Jupiter Trend med hög utloppspip och X-Change kopplingssystem
Oras Bidéblandare IL Bagno Alessi Dot 8618

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Oras Tvättställsblandare Optima 2700F

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Oras Tvättställsblandare Optima 2702FG
FM Mattsson Tvättställsblandare Ettgrepp 9000E För Tvättrännor
Axor Tvättställsblandare Uno² Inbyggnad Vägg 225

På tisdagen godkände ministerrådetIcebreaker W's Siren Tank fawn hthr/snow/stripeAxor Sargblandare Citterio, för Kakel med Platta 90Mora Armatur Badkarsblandare 160CC Cera W5 ettgrepp den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fala Tvättställsblandare Murcia Mässing 75765
Fala Köksblandare Burgos Mässing 75749

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHoudini M's Desoli Zip Shirt Canyon Blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

FM Mattsson Stigrör Krom 2500