Reservdel Reely 313004C CVD-drivaxlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pichler Vit, Grön, Röd blinkande

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spinner med fläktöppning Pichler C8509 Aluminium
Multicopter-flygbatteri Amewi U829A FPV-23 Passar till AMEWI AM X51 FPV 1 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSpänningsmodul 2-4S, XH Graupner Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Dreams are Coming True 40x50cm
CLUSTER ljusstake, Vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Reservdel Reely RE-5198292 Mottagar- /regulatorenhet

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
M3-skruvsortiment V2A Thicon Models 20093 1 set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bakform i silikon (Halloween)GRACE duk, Vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reservdel Reely 312019C Bromsbelägg / bromsskiva och medbringare
ILONA bordsduk, Linnebeige

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tavla i trä "Grillregler"

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. FLUFF bordslampa, Vit
Flygplanspropeller E3 Pichler C9523
BROMMA bordslampa, Svart

På tisdagen godkände ministerrådetBORDLAMPA CONVERTO TVÅ I EN KOPPAR & MARMORBordslampa Marmor - Koppar HavsöBordslampa mässing JUCAR den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bordslampa S guld MOONI
Lampfot krom 44cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSittpuff Sammet med förvaring Rosa 55cm puff anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Julgranskula Rosa Victoria