Kids Concept, Linus, Krokbräda, Grå

Dammskyddsmask utan ventil FFP1 D EKASTU Sekur Mandil 414 210 20 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Nitril Skärskyddshandskar Storlek (handskar): 9, L EN 420 , EN 388 North Oil Grip NFD35X 1 par

Portabel Minifläkt - VitClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 8, M EN 388 , EN 511 CAT II FerdyF. Mechanics COLD WORKER 1990 1 parPoster - Paris Eiffeltornet no.3 30x40cmSäkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 45 S1P Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart, RödESD Säkerhetslågskor Uvex 44 S1P AntracitVäggord/Väggdekor - Endless LovePoster - Elefant puss 30x40cmRussell Hobbs Slow Cooker Cook@Home 22750-56Cars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cmMinions Badponcho Badhandduk Poncho 110*55cmGosedjur Kanin - Rosa

Tack ❤

Min tid är nu

Multicopter-flygbatteri Yuneec YUNQ4K131 Passar till Yuneec Q500 1 st
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

500 st Te- Krydd- & Doftpåsar - fyll med ditt te, krydda, doftMulticopter-laddare Yuneec DY5 Passar till: Yuneec H520, Yuneec Typhoon H PlusRC Motorflygplan HobbyZone Mini Apprentice S 1220 mm RtF

Multicopter-flygbatteri Yuneec YUNMQB3S2800 Passar till Yuneec Mantis Q 1 stReely HT-6 Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Elmotor för modellflygplan borstlös R20 Reely kV (U/min per Volt): 1200 Varv: 9

Maria Berntsen Season Ljusstake Guldpläterad

Växelmotor 12 V Modelcraft RB350600-0A101R 1:600Tändstiftsstartare-set 100 mm Modelcraft Sub-C Laddindikering, Inkl. laddareTelemetri USB-kabel Multiplex 1 st

Körbatteri Amewi Passar: Amewi Alpha Flame Gul Scheme 1 st
1537437987500

Scale bensinfat, antracitgrå aluminium 1:10 Thicon Models 20011 1 stDekorativt livboj, färg röd text welcome aboardElmotor för Race Copter borstlös F40 Pro Tiger Motor kV (U/min per Volt): 2600Multicopter-propellerset Yuneec YUNQ4K115B Passar till Yuneec Q500 1 parSkålsits 1:10, 1:14 Thicon Models 20086 2 stHitec Mini-Servo D89MW Digital-servo Transmissionsmaterial: MetallModellflygplan borstlöst driftset 1-00962 Passar till: Multiplex FunJet Ultra 2Ängel flygande. Silikonform

Porslinslampa KaktusBordslampa brun ONYXKnopp - Klassisk MellanTaklampa vit SEGRE maxi

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

VEN Pendel 12 Matt Opalglas/StålTaklampa koppar ENZA SSIKIM LED-ljusslinga - stor, Vit/grå/svartVäggdekor - I will always love youOnly - onlElcos 4/5 Aviaya Top, Ljusgrå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

PROOVE Grenuttag Popup 3x Eluttag 2x USB AluminiumLED-strålkastare, 30W 6000K + Rörelsedetektor, VitOnly - onlRain Paisley Top, Grön

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - New York ram 21x30cmAromalampa i Keramik Dödskalle Vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Gardinomtag glittrig blomma 1 par rosa blå eller rödSecond Female Mariel kjol, Brun

Svanefors Pläd 130x170 grönBody Newborn Bambu med rävStar Wars Kortärmad pyjamas marinblå

Vegan Ice Cream 9781607745457

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

M's Flux Drytop Blå NRS Deep vnubfz2302-Paddeljackor

Meningen med hela skiten…

Lyle & Scott Cord skjorta, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Bokstaven K A3 30x40cmLee Button Down skjorta, BlåSalming Ankelstrumpa, Vit, Unisex

15324212664902228635381886865163.jpg

Eight Ball MetallskyltTretorn EVA LÅG gummistövlar, Svart

Dr. Martens Smooth 1460 stövlar, SvartCrocs LiteRide Graphic Clog GråReima Lite röd sneaker superlätt tvättbar i maskin , 27Findus Stor Mjukisdjur 30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kylskåpsmagnet GlassMiffy Mjukis 17cmShopkins Shoppies - Peppa-mintTeddykompaniet, Diinglisar Present Set Kanin

Boken finns att köpa här.

Poster - Flamingo Havana 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Shibajuku Girls 13tum Fashion Yoko DollArts in stone - FarmorKorrespondenskort 13,5x8,7cm med kuvert, vita, 10 st

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Zombicide: Grön Horde - Brädspel
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tavla Kärleksregler SvartSpel - Doodlebugs från Orchard ToysExploding Kittens: NSFW Version Brädspel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hjärtformad Keramisk Oljebrännare - alla hjärtans dagArchmage - Brädspelsebra, Virkad Musikmobil BilBeyblade Burst Startset Spryzen S2
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggord Prutt-HusPoster - USA karta ram 3 50x70cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Gummistövlar Lemon Jelly grön, Grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • NoNation, Sandal, Ebro, Dark Brun2287 Cotw rose mahogany, Rosa

Over and out.

Klara