Reservdel Flygreglage Reely Passar till modell: Wild Hawk BL

Julgranskula Rosa Monica

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ALEXIS ljusstake, Mörkgrön

QUEENIE ljuslykta, VitLOVELI duk, PuderrosaLoraAMSTERDAM bordslampa, Rostbrun

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bordslampa vit ALDANBordslampa svart SAMOClassic Bordslampa MattsvartNew HavenTaklampa svart OLZARitz Pendel Koppar MarkslöjdTaklampa grå/koppar ALENTOTaklampa mässing/glas BERGANTES

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa vit CONGO
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa sandbeige FOG LKruka 26 x 26 x 60 cm svart DIONKids Concept, Fåtölj, Grå

Väggdekor - 4st FjärilarVila - Vifrida New Top, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Only - onlMarika LS Lace Up Blouse, Offvit

Yoropen Superior Penna vänsterhänta vit/blå

Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, OffvitVila - Vilucy LS Shirt, SvartVila - Vinaomi SS Top, Gul/Brun

Soya - Felicity 186, Svart
1537437987500

Poster - Palm flerfärgad 40x50cmJacqueline - jdyHaze SS Lace Top, OffvitVila - Visarina Sambu LS Top, RödEfashion Chana - Kjol 3299 LeopardPoster A3 30x42cm DandelionVACUUM Smarta Förvaringspåsar för hemmetBody Med Motiv, 9 Månader, RosaNattlinne med kaniner

Masha and The Bear Pyjamas fuchsiaSpider-Man Kortärmad pyjamas blåRetro Servetthållare Kellogg's FlerfärgadBlend - Skjorta 20708475 Mönstrad, Mörkblå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Vit Kortärmad Skjorta Med Strand-printMinimum folk skjorta, GrönPoster - Fruktmix A4 21x30cmPierre Robert, Sport Wool L Sleeve, Dam, Dark Navy2XU Pattern Mid-Rise Compression Tights, Dam, Dark Charcoal/PrismCloudVit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Yankee Candle Classic Medium Jar Peony Candle 411gECCO Soft 8 skor, GammelrosaPoster - Wolf Landscape 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Champion Våffelskålsjärn Singel 10cmOrrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 5 liter, Orange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - I love Ariana grande med hjärta 30x40cmDescendants Signature Mal Isle of the Lost

Paw Patrol Puzzle Eraser - RubbleMaileg Vagn Gul till Micro( Väggdekor, Kakeldekor ) Ett par Kärlek kaffekoppar

Pobblewob Rhino

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ljuslykta Scale wrjtqp3058-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

TY, Beanie Boos Flippy Flerfärgad Fisk, 15,5 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

3-i-1 JordtestarenatureZOO, Ekologisk Isbjörn Mjukdjur VitKids Concept, Spel 4 i rad

15324212664902228635381886865163.jpg

Pokemon Dragonite EX BoxT.I.M.E. Stories: Brotherhood of the Coast - Brädspel

Eldritch Horror: Signs of Carcosa - BrädspelVitlöksdelare, krossare, pressadeFavor of the Pharaoh - BrädspelPoster - Kaffe kaffe kaffe kaffe 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tärningsset D6 - Gemini Blå-Orange (CHX26852) - BrädspelRummikub ClassicMyggnätBeyblade Burst Wave 2 Wyvron

Boken finns att köpa här.

Toarulle hållare jul tomte motiv

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Coleman Cook 6 familjetältEL kabel EKK 3G1,5mm - Per MeterBdk Congac, Cognac

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Charlotte of sweden khaki, Grön
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggord/Väggdekor - Love & Dream med rosa hjärtanFärgglad keramisk stekpanna i pressat aluminium 30 cmMummy's Hot Chocolate set - Kopp och Sked - alla hjärtans dag
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ELEGANTA FOTORAMAR AV TRANSPARENT GLASPÄRLOR 20X24CMVäggord - Welcome to our home STOR!Konfetti Student 20-pLED Strålkastare 20W med Sensor - Varmvit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bezzerwizzer, Hint (NO)Topcom Digital babyvakt KS-4240
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dubbe Mopp Premium - En 2 i ett mopp för både smuts och torkning
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Kattunge Kuddfodral 40x40cm VitVäggdekor - Gitarr STOR!

Over and out.

Klara