Grohe Badkars- och duschblandare Grohe Inbyggnad Allure för qwmkfn1603-Hem & Trädgård


vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st med öljetter 135x245 cm turkos
 
vidaXL Bäddset bomull 3 delar 200x220/80x80 cm vinröd  
 
vidaXL Partytält med 6 sidoväggar blå 2x2 m

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

vidaXL Solsegel Oxfordtyg rektangulärt 2x4 m terrakottavidaXL Konsolbord mexikansk Coronastil furu 90x34,5x73 cm

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
vidaXL Hopfällbara trädgårdsstolar aluminium svart 2 st


Lämna en intresseanmälan
My Little Pony Kortärmad pyjamas grå
vidaXL Brytjärn med ABS-handtag
vidaXL Rullgardin utomhus 120x230 cm beige
vidaXL Bäddset bomull 2 delar 155x220/60x70 cm blå
vidaXL Stolsöverdrag 4 st grön

Komplett och unik utbildning

vidaXL Hopfällbar solsäng grön stål 186x67,5x49 cm

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Väggdekor väggord väggtext Efter Regn kommer Solsken
vidaXL Hemma duschhanddukar 5 st bomull 500 gsm 70x140 cm vit
Poster - Feelings are much like waves No.3 40x50cm
Dekorationshjärta Rött 30x30 cm Hjärta Väggdekor
Nature Vindskydd för trädgården 1x3 m grön 6050380

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm svart

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
vidaXL Vindskydd bark 400 x 100 cm
vidaXL 4 Justerbara raka bordsben i krom 1100 mm

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
vidaXL Verktygsvagn på hjul
1 "gängad röranslutning kvinnlig mässing
Poster - Bambu träd 50x70cm

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • 10 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE 3
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Poster - This kitchen is for dancing No.4 30x40cmvidaXL Kulled verktygssats 3-i-1ProPlus Tvättborste med teleskopiskt handtag 1,8 m 150680
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • 90 Hilton pall höj och sänkbar 495:-
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Poster Jämtland - Landskapsstolthet
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Dammsugarpåsar Volta Mega U 2310 till 2370

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Philips LED E27 Glob 16cm Smoky dim 40. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

GLOBO Taklampa MATOUS I krom 15149

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatGood Morning Bäddset 5136-A CHARLEY 240x200/220 cm sandfärgat på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Kapsylöppnare Ölglas

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Poster - Woman in vit and grå royal init 50x70cm
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Ärta/Märgärta Alderman 50 st frön

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Söt papper hängande dekoration 2 st/förp

Dusch- och Badkarsblandare Grohe Allure 19446 är en tvågrepps termostatblandare i krom med aquadimmer funktion.ÖvrigtGrohe Allure 19446.Kar/duschblandare termostat.GROHE StarLight® krom yta (Ett glänsande utseende under hela produktens brukbarhetstid).Temperatur skala med GROHE SafeStop.Vid 38 grader.Aquadimmer med funktionerna.Spärr och mängdreglering.- omkastare: badkar/dusch.Täckbricks- och skafttätning.Metallgrepp.Täckbricka i metall.Varumärke: GroheFärg: KromTyp: Blandare

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen