grön ARAGON Taklampa ofknej4197-Inredning och möbler


Oscar of Sweden Mörkröd Wrinkle Free-skjorta Skjorta
Poster - Elefant 21x30cm

Smallstuff Sängmobil, Flerfärgad

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Assassin's Creed Origins Badlakan Handduk 140x70cmTenson Sky Stripe Kid´s rainset, GrönRegnset, Blåmönstrad sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Craft In The Zone Piké, Herr, Asphalt
Craft Active Run Wind Set, Dam, Grön
BAIYI BY220 Elektrisk Auto Vinflasköppnare med Folie Cutter

Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Tiger

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Dream without fear love without limits 21x30cmDobsom, Arkala Stretch Fleece, Woman, Purple Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Seinätarrat , Wall decor , Väggtext The Kitchen is the heartBordsfläkt USB - fyra olika färger! eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Weather Report Eddie, Men, Navy
Väggdekor väggord väggtext the POO Room

Poster A4 21x30cm Big Bird

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Krydda Vanilj 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Tretorn Chelsea gummistövlar, SvartSkorförvaringsväska i nylon - gråCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bundgaard Ana sandaler, MörkblåECCO Glyder sneakers, SvartFotoram Acryl 5x5 cm

Läs mer...
Poster - Jag älskar dig No.1 40x50cm
Batteri Dewalt 14,4V Li-ion 3000mAh XR-System DCB141

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. TY Teeny Tys Diva PapegojaMy Little Pony Explore Equestria Meadow FlowerPoster - Peace Love and Music 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMy Little Pony Cheerilee FigurShopkins Season 9 Wild Style Shoppies - Bella BowEver After High Epic Winter Darling Charming and Rosabella att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TY, Beanie Boos Aqua Blå Fisk, 15,5 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor/Väggord Förändra din tanke och
Teddykompaniet Liggande enhörning 100 cm Vit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Cars RC Radiostyrd Lightning McQueen

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLanterns Harvest Festival - BrädspelAlga, Sällskapsspel, Mästarnas MästareSmartline ojordad skarvsladd 5m, Vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar
Melon skärare
Hamburgerpress - för perfekta burgare
Say What Sällskapsspel, NO

Viktigt!

  Trendig hängande lampa i grönt och koppar
  Denna lampa har en grön konformad lampskärm och kommer att fungera perfekt som en lampa i matsalen eller på kontoret. Lampans koniska form kommer att ge en bred och ljus stråle av ljus. Den smala dekorativa detaljen på lampans överdel är gjord av kopparfärgad metall och kontrasterar med den svarta och runda baldakinen. Hänglampan bör användas tillsammans med E27-glödlampor med en maximal effekt på 40W. Glödlampa ingår ej.

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: grön
  - Material: metall
  - Ytterligare material: textilfiber
  - Montering: Delvis montering krävs
  - Färg: grön
  - Form: klocka
  - Höjd: 162 cm
  - Kabellängd: 147 cm
  - Diameter: 16 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 9 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: modern
  - Nyans: olivgrön
  Egenskaper:
  Optimal energieffektivitet, Fungerar bra med många inredningsstilar, Trendig design och färg, Dekorativ, men ändå funktionell, Okomplicerad samling

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Lindbergh skjorta, Ljusblå

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Lindbergh Printed skjorta, Blå

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Orrefors Hunting, Ihopvikbar Stekpanna...

  Oscar of Sweden Ljusrosa Smårutig Skjorta

Britax, Regnskydd, Smile 2
PowerBar 4 EURO uttag. 44-9101 Allocacoc
Donna Pits - Cars bilar - metall - original

Kontakt

Toarulle hållare jul tomte motiv

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Frankrike karta ram 2 21x30cm
Färgade vattenpärlor - 6 gram, Röd

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ELBA Hilfiger sand, Sand/camel
Väggdekor väggtext väggord - FAMILY ALL BECAUSE TWO PEOPLE FELL

Stöd FARR!

4 blästrade vinglas med hundmotiv

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Merrell Tremblant Waterproof, Woman, Espresso