Gubbe kylskåpsmagnet Svart Klättrande - ofknej4198-Kylskåpsmagneter


Oscar of Sweden Kortärmad Skjorta Med Beige Ruta
Oscar of Sweden Vit Linneskjorta Skjorta

Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Gepard

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Strandfilt rund - Mandala grön, brun och blåWeather Report Siri regnset, Woman, RödPoster - Bokstaven N A3 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Frank Dandy Bamboo Hip, Space Orange Ochre
Craft Light Down Vest, Woman, Dark Navy
Poster - Röda rosor natur 40x50cm

Barbie Kortärmad T-shirt turkos

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Marmor fjäril No.2 21x30cmUnder Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Flagga - BosnienStående stjärna Älskade Son eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

brudpar silikonform
Tretorn Meadow gummistövlar, Svart

Tenson, Waller Parka, Herr, Dark Blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sandalett Naima, Vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Vagabond Harvey stövlar, SvartSelected David sneakers, VitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.New Balance KV996 sneakers, GråHummel Fashion Stadil Super Boot sneakers, SvartAffisch/Poster Karta över Örebro 33x48cm

Läs mer...
Findus Stor Mjukisdjur 30cm
Winx Club Sirenix Magic Fairy Flora

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Shimmeez - Val 20cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks Hamilton stövareBUBBLEEZZ - Jenny Jellybear
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMy Little Pony Mane-iac Mayhem Equestria GirlsMinions Handduk Badlakan 100% Bomull EP4276Poster - Grön ormbunke 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pj Masks Gekko Gosedjur - Pyjamashjältarna

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Blaupunkt Noppbortagare RLR301
MLP CARROT CAKE - My little pony

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Radiostyrd Dumper med tippbart flak 280mm, 2.4G

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTårtdekoration 8 Hjärtan Form i Silikon45 st Jättefina Återanvändningsbara 3D JuldekalerYamatai - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Heir to the Pharaoh: Cursed Expansion - Brädspel
Space Freaks - Brädspel
Hängande Tomte i fallskärm med guldglitter Filipiniana Art

Viktigt!

  Produktnummer: 16100725

  En rolig kylskåpsmagnet föreställande en klättrande gubbe, som är stark nog att kunna hålla en nyckelknippa! Designen livar upp och håller dina saker på plats när det behövs. Magneten är designad som en klättrare som håller fast sig med en hand, och kan hålla dina nycklar med sin andra hand. En innovativ och lite annorlunda magnet som gör ditt kylskåp mer personligt.

  - Klättrande gubbe som håller dina prylar
  - Tillräckligt stark för att klara av att hålla en nyckelknippa
  - Livar upp och bidrar till ett mer personligt kylskåp

  Specifikationer:
  Färg: Svart
  Material: Plast
  Storlek: 10cm x 7 cm

  Förpackningen Innehåller:
  1x Kylskåpsmagnet

 • Only & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Oscar of Sweden Vit Skjorta Med Blå Blommönstrade Detaljer...

  Poster - Bokstaven M 40x50cm

Britax, Baby Safe Belted Base
Britax, Holiday Double Coral Peach
Chet Boxkaar - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - Original

Kontakt

Hust&Claire, Regnställ Metal Blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fox outdoor - Slangbella
Färgade vattenpärlor - 6 gram, Sosa

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Espandrillos leather mushroom, Sand/camel
Bdk wedge militargrön, Grön

Stöd FARR!

Burst city scene, Svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Väggdekor Det här köket är kryddat