5 st APURE Taklampa ljusgrå/brun ofknej4199-Inredning och möbler


Kronstadt Skjorta, Blå
Oscar of Sweden Rutig Kortärmsskjorta Skjorta

Poster A3 30x42cm Marmor London

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,AGA AQVIA PET-flaska, 1L (Vit)Jacqueline - jdyInfinity Raincoat, SvartPoster - Love no.1 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Smala soppor 9789176175484
Ganzo MultiTool G106
Orrefors Jernverk, Flaskkylare

Weather Report Eddie, Men, Navy

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Salming Run Divine Tee, Women, Frost MelangePoster - Best Friends No.2 40x50cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Väggdekor Love till sista andetagetIlse Jacobsen Cheerful flip-flops, Neon korall eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Weather Report, Ante Väst, Herr, Deep
Tretorn Charlie Gummistövlar, Rosa

Signal Pedro tröja, Blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sandalett, Brun

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Koppel/ handukshållare - 3 kroks Berner SennenRoyal RepubliQ Spartacus sneakers, SvartCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.ECCO Biom Raft sandaler, SvartVäggdekor/Väggord Loved you yesterdayBundgaard Sailor gummistövlar, Svart

Läs mer...
Geggamoja, Doddi Girl Mixed Color
Stående Lykta "hjärta" med glas -Mini-

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tyllset - 24 Spritstyllar inklusive påse i silikon och kopplingTY Beanie Boos Tasha Rosa/grå leopardLady Gaga Kylskåpsmagnet
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEver After High Epic Winter - Briar BeautyBABY born, Moped, Play&FunJellycat, Fuddlewuddle Valp Medium 23 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
BUDDY BUNNY

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Teddykompaniet, Miffy XL Vit
Teddykompaniet Lucy, Liten

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Radiostyrd Jeep i 1:18 skala, 23cm lång, 10 Km/h (2 olika färger)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOtrio Deluxe 2.0Hearing Things SällskapsspelTärningsset - Gemini Blå-Grön (CHX26436) - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Imperial Settlers: Why Cant We Be Friends - Brädspel
Ninja All-Stars - Brädspel
New York Slice Brädspel
Krosmaster Arena 2.0 brädspel

Viktigt!

  Trendig 5 pack med taklampor i behagliga kontrasterande färger av grått och brunt
  Denna 5 pack av hängande lampor imponerar omedelbart med sin moderna industriella design och kombinationen av betonggrå med naturlig, varm träfärg. Denna sammanställning av färger gör lampan perfekt anpassad till alla miljöer i ditt hem. Lampans totala mått är 10 x 10 x 121 cm, lampskärmens storlek är 9 x 9 x 17 cm. Lampans diameter är 10 cm och sladdlängden är 100 cm. E14 glödlampor rekommenderas för använding, med en maximal effekt på 40 watt. Lysande ljus och modernistisk atmosfär, trendig design och mysigt utseende - den här lampan kombinerar allt detta på ett perfekt sätt!

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: grå
  - Material: betong
  - Ytterligare material: furuträ
  - Montering: Delvis montering krävs
  - Färg: grå
  - Form: klocka
  - Höjd: 18/22 cm
  - Bredd: 6 cm
  - Basdiameter: 12 cm
  - Kabellängd: 107/113 cm
  - Diameter: 9 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 4 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: samtida
  - Nyans: ljusgrå
  Egenskaper:
  Hög kvalitet och lättskött material, Långvarig, Optimal energieffektivitet, Modern design, Perfekt för industriella interiörer

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Varje produkt är handgjord. Därför kan skillnader i textur och färg förekomma. Dessa är egenskaper hos materialet och anses inte som en defekt., Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Vår gröna kokbok 9789113080970

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Superdry Skjorta, Mörk marinblå

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Kylskåpsmagnet Muffins...

  Selected långärmad skjorta, Mörk marinblå

Poster - Saturnus planet ram 2 40x50cm
Britax Römer - Baby-Safe Belted Base
Paul Valdez - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - Original

Kontakt

Hust&Claire, Regnställ Dark Grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

MFH - Mini resehandduk
Poster - Zebra 2 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Issues No.1 40x50cm
Bdk 18781 vaq cuero, Cognac

Stöd FARR!

Womens side street rosa, Rosa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

DELTACO Plastskylt, TV/Video-bevakning, A4 & A5-storlek