guld WILTZ Taklampa ofknej4207-Inredning och möbler

Oscar of Sweden Marinblå Kortärmad Skjorta Med Blommiga Detaljer

Oscar of Sweden Grå Kortärmad Skjorta Med Röd Ruta
RVLT/ Revolution Eik skjorta, Brun

Signal Pedro tröja, Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tenson Sky Stripe Kid´s rainset, SosaRegnbyxa ofodrad, SvartPoster - Hakuna Matata 21x30cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pierre Robert Sport Wool Longs, Herr, Navy
Tenson, Malin, Fleecekofta, Women, Vit
Pierre Robert, Wool Longs, Junior, Navy

Poster - Diamant guld no.5 40x50cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Craft Move Jersey, WomanPoster - Bokstaven I 40x50cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Väggdekor Hjärtan som lyser i mörkretVäggdekor/Väggtext BATHROOM i utskuren vinyl eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster Fjäril - Citronfjäril 30x40 cm
Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Svart

Trälåda för fika med motiv dalahäst

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sandaletter Venecia, Svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Havaianas Kids Slim LilacHUGO Hybrid_Runn_mxsc1 10 sneakers, MörkblåCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Minions Gummistövlar blåPoster A4 21x30cm FamiljereceptAngulus vinterkängor, Rosa

Läs mer...
Bamse, Gosedjur, 40 cm
Winx Club Tynix Mini Magic Musa Doll with Transformation

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ZIPE Person våg / Badrumsvåg 150kgDescendants Signature Evie Isle of the LostSminkspegel med ljus
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEver After High Hat-Tastic Apple VitJomanda Babytofflor NalleMy Little Pony the Movie Baby Seapony Jelly Bee att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LED Flerfärgad Ljusslinga-10M

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jellycat, Harry Pandaunge 36 cm
natureZOO, Ekologisk Apa Mjukdjur Brun

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Radiostyrd båt 20 km/h, 2.4Ghz 350mm Feilun FT007, Röd

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotIndian Summer - BrädspelRuneWars Miniature Game - Daqan Lord Hawthorne - BrädspelPandemic: State of Emergency - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kemet Cyclades C3K - Brädspel
Tides of Madness - Brädspel
Rising 5: Runes of Asteros Brädspel
Padwico, Babyvakt 850, Vit

Viktigt!

  Unik taklampa av glas
  Denna hängande lampa är en kombination av enkelhet och sofistikerad stil. Lampskärm av glas i dämpad guldfärg ger hela lampan en lyxig och charmig karaktär. Lampan passar perfekt till interiörer i både klassisk och modern stil. Använd tillsammans med E-14 glödlampor med maximal effekt på 40W. Glödlampa ingår ej.

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: guld
  - Material: glas
  - Ytterligare material: metall, PVC
  - Montering: Fullt monterad
  - Färg: guld
  - Form: hemisfär
  - Höjd: 120 cm
  - Basdiameter: 10 cm
  - Kabellängd: 100 cm
  - Diameter: 20 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 2 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: minimalistisk
  Egenskaper:
  Elegant och modern design, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Lätt att underhålla, Hög kvalitet, Optimal energieffektivitet

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Poster - Vinglas A4 21x30cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Only & Sons - onsAlfrödo LS Shirt Ex-slim, Vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Oscar of Sweden Orangerutig Skjorta...

  Oscar of Sweden Ljusblå Kortärmad Skjorta Med Blommiga Detaljer

Britax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Flame Röd
Barbie Horse Adventures - The Big Race - Gameboy Advance (begagnad)
Väggdekor/Väggord Hem Home sweet Home

Kontakt

Tenson Monitor Regnställ (Herr) Svart

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

MFH - I.D visselpipa
Bäddset - Påslakan Polis

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ceva wedge congac, Cognac
Park west Svart tåspridare, Svart

Stöd FARR!

Elektrisk Vattenkokare, 1.7L och 2200W - Vit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sneaky Steve, Coney Boots, Dam, Light Brun