grå DRAVE Taklampa ofknej4232-Inredning och möbler


Selected Bart skjorta, Vit
Solid Antony skjorta, Mörkgrå

Oscar of Sweden Kortärmad Skjorta Med Blå Ruta

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vinglas, Rosa - PrincessCraft Light Down Vest, Man, GrönExklusiv Galleriram med 12 st bilder Svart färg Stående sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Take me to Paris 21x30cm
Poster - Svarta Diamanter A4 21x30cm
Salming Run Long Sleeve Tee, Women, Strong Lime

Lindbergh skjorta, Ljusblå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.4Living Rund Matta "Ballo" 80 cm GråLåsbar låda för kylskåp Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tretorn Meadow gummistövlar, SvartSandalett Hawaii, Svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vår gröna kokbok 9789113080970
Ilse Jacobsen Tulip sneakers, Svart

Kronstadt Johan Exotic skjorta, rosa/blÅ

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Shoe the Bear Trish stövlar, Gammelrosa

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av ECCO ST.1 M sneakers, SvartBäddset Påslakan My LoveCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor/Väggord Rikedom är inte pengarNORDIC HOME CULTURE Strykjärn, Anti-kalk och dropp systemMaileg Tandfe storasyster mus

Läs mer...
Kylskåpsmagnet Donut
Jomanda Mini Foxy Dave

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Best Friends No.6 21x30cmBarbie On-The-Go Watercraft and Kayak SetTY Beanie Boos Tracey Svart hund med rosett
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMy Little Pony Rainbow Dash Glow Soft ToyBarbie Fashionistas Smile With Style nr 15Jellycat, Fuddlewuddle Kattunge Medium 23 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ferm LIVING Stripy snake Rosa

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Teddykompaniet Lucy, Liten
Gear2Play 1:18 Metall Gallop Beast 10km/h

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Mysterium (Svensk version) - Brädspel

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotElder Sign: Omens of the Deep - BrädspelLed Stearinljus 16cmForum Trajanum - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor väggord väggtext Enjoy life
Chupacabra - Survive the Night Brädspel
The Estates - Brädspel
Geggamoja, Månmobil Gul

Viktigt!

  Designer hänglampa av glas
  Den dekorativa hänglampan skapar en mysig och varm atmosfär med sin runda lampskärm av vackert rökt glas. Lampan är mycket mångsidig och kommer att passa in i alla inredningsstilar.

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: grå
  - Material: glas
  - Ytterligare material: metall, PVC
  - Montering: Delvis montering krävs
  - Färg: grå
  - Form: rund
  - Höjd: 120 cm
  - Basdiameter: 10 cm
  - Kabellängd: 95 cm
  - Diameter: 23 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 1 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: modern
  - Nyans: ljusgrå
  Egenskaper:
  Högkvalitativa material, Optimal energieffektivitet, Dekorativ, men ändå funktionell, Elegant design, Lugnande diffust ljus

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Oscar of Sweden Light Blå Stripe Skjorta

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Oscar of Sweden Sosa Plain Skjorta

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Skylt Love & Cat...

  Minimum Jay skjorta, Mörkblå

100 st Te- Krydd- & Doftpåsar - fyll med ditt te, krydda, doft
Dinoco Showgirl - Cars bilar - Original Deluxe
Reima, Tihku Regnställ Gul

Kontakt

Vaude Arctic 450

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Visent Järven 1P
Gummistövlar Lemon Jelly grön, Grön

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ecco Cruise 84166358336, Dam, Vit
Bäddset - Påslakan My Love

Stöd FARR!

Stay Sixtyseven Svart, Svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Stövlett Skechers Svart, Svart