ONLY ONLBELLA PRINT WRAP - Blazer - night sky


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY ONLJOYCE - Kofta - dark blå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ONLY Blazer - chocolate truffle
ONLY ONLJOSIE HOOD BOX - Luvtröja - light grå melange

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenONLY ONLFREYA JALENE HOOD - Luvtröja - night sky Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ONLY ONLLUNA JALENE HOOD PRINT - Luvtröja - night sky/caviar
ONLY ONLAMELLA COAT - Parkas - beech

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ONLY ONLLECO LONG CARDIGAN - Kofta - peach whip

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY ONLSARA LONG - Kofta - dark grå melange

Försäkringskassan: Regeringen underskattar one more story T-shirt med print - vitONLY Carmakoma CARNUT 3/4 WRAP DRESS - Vardagsklänning - brunvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ONLY ONLELCOS - Kofta - light grå melange
ONLY Carmakoma CARORANGE - T-shirt med print - cloud dancer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ONLY Carmakoma CARSESAME - Skjorta - vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ONLY Carmakoma CARSTATION RAINCOAT - Parkas - peyote
ONLY ONLFREYA CARDIGAN - Kofta - dark grå melange
ONLY Petite ONLSANTA CRUZ SHORT DRESS - Vardagsklänning - chocolate truffle

På tisdagen godkände ministerrådetMarc O'Polo DENIM SHORT SLEEVE - T-shirt med print - vitOYSHO TEAM BRIDE - T-shirt med print - roseOYSHO Tights - blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pietro Brunelli SALISBURGO - Jerseyklänning - strawberry
Patrizia Pepe MAGLIA - T-shirt med print - bianco/firenze

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPart Two ISTA - Blus - artwork medium gul anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ONLY ONYNALA CARDIGAN - Kofta - royal