Star Trading Solcells-Spotlight Powerspot


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Regal pollare

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Star Trading Solcells-vägglykta Malta
Dallas enkel LED fasadlampa m. rörelsevakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPetzl Kids Picchu Coral Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Birk dubbel fasadbelysning
Star Trading Projektorlampa LEDlight 486-31

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Oh My Home Hanging Chair

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Oh My Home Röd Hanging Chair with Cushion

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Salewa Alpinist Combi Crampons Steel/Blå (2019)Cucamelon/Djungelgurka 5 st frön gurka/melon hybridvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Trädgårdsmöbler (4 pcs) Harts by Craftenwood
Basilika Genovese 20 st fröer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Höstgödsel gräsmatta WOLF-Garten 10 kg för 400 kvadratmeter

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tomat Stupice 10 st frön (ekologisk)
Alppila 2S GU10 upp/ned-belysning Vit
Keen W's Terradora WP Shoes winetasting/tul

På tisdagen godkände ministerrådetGurka Vit Wonder Bianco Lungo 10 st frönLa Sportiva W's Finale Shoes Grå/Coral (2019)Merrell W's Trail Glove 4 Shoes Very Grape/Astral Aura den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Botanium, Laurel Grön
Altra Unisex Vanish-R Road Running Shoes röd

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen4 EKO Certifierade fröburkar från Svenska Enkla Blommor superlätt och underbart gott! anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

3-bordsset Granträ (122 x 61 x 47 cm) by Craftenwood