Saint Tropez - Blus R1021, Beige


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Junarose Margret blus, Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jacqueline - jdyEdwind 7/8 Top, Svart
Poster - Kotte A4 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTavla med text Lev med det Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dekorationslampa koppar E27 A120-Glob 20lm, Varmvit
Vila - Viblingers SL Top, Mörkblå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Karta över Kil 33x48cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Soya - Cemre 101, Offvit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggord - Amor Vincit Omnia100st Zip Påsar 12x18cm, Blixtlåspåsevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Zizzi Mcaprisa blus, Svart
Väggdekor Sätt på mig när jag är full

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Saint Tropez - Blus R1155 Krås, Rosa

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vila - Vilisli LS T-shirt, Rosa
PowerCube Original Remote + PowerRemote 44-1510 Allocacoc
( Väggdekor ) Par Panter

På tisdagen godkände ministerrådetEfashion Happy - Blus 95890 Mönstrad, LilaEfashion Chana - Topp 7098 Bård nedtill, BeigeOnly - onlTinsel SS Blouse, Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soya - Felicity AOP 197, Svart
ONLY PALENCIA blus, Blå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCream Juliana blus, Blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ölsejdel - Biran eller bruden