Superdry Skjorta - kaki


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry VINTAGE LOGO METALWORK HOODIE - Luvtröja - ice marl

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry SCHMAL GESCHNITTENE FUJI MIT DOPPELREISSVERSCHLUSS - Väst - ultramarine navy slub
Superdry VERKÜRZTES PLAYOFF - Luvtröja - grå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry Luvtröja - light grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry ATHLETIC ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - city grön
Superdry MIT HALBLANGEM REISSVERSCHLUSS - Sweatshirt - grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - ice marl

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry Huvtröja med dragkedja - winning rosa snowy

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry BLAIR BOYFRIEND HUPPARI - Luvtröja - emerald grönSuperdry Funktionströja - light gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry REAL VINTAGE NINA HOODIE - Sweatshirt - sandstorm vit
Superdry MIT REFLEKTIERENDEN AKZENTEN - Tights - grå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry ACTIVE BRA - Sport-bh - rosa/schwarz

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Topshop Maternity BODYCON CUTOUT - Jerseyklänning - berry röd
Superdry HARPER - Luvtröja - gul
Taifun Fodralklänning - tomato

På tisdagen godkände ministerrådetTFNC MAXI - Festklänning - magentaTFNC VERLINDA MAXI - Festklänning - navyThe North Face RAGECROPPED CREW - Sweatshirt - aztec blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
The Kooples Blazer - grå
Tiger of Sweden Fodralklänning - dark röd

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTiger Mist MARLEY BODYSUIT - Långärmad tröja - cream anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry CLASSIC SCRIPT ENTRY ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - eclipse navy