Yogasearcher SURYA - Sport-bh - muscade


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Zalando Essentials Skjortklänning - dark röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
YOGA CURVES Långärmad tröja - aqua
Zalando Essentials Långärmad tröja - dark röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenZalando Essentials Långärmad tröja - burnt henna Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Zalando Essentials T-shirt med print - multi-colouröd
Zalando Essentials Långärmad tröja - vit/navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Zizzi MHITTA DRESS - Jerseyklänning - port royal

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Zizzi MCHERRY - T-shirt med print - vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Zalando Essentials Blus - dark blåZalando Essentials Linne - maritime blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Zizzi MMACY - T-shirt - bas - peacoat
Zalando Essentials Tall T-shirt - bas - maritime blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Zoe Karssen LOOSE FIT TEE LEAD SISTER - T-shirt med print - optical vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Zalando Essentials Maternity T-shirt med print - winetasting
Zizzi MANGELINA 3/4 BLOUSE - Blus - röd dahlia
Zalando Essentials Maternity Långärmad tröja - blå

På tisdagen godkände ministerrådetZalando Essentials Curvy Jerseyklänning - dark grå melangeONLY RAIN - Jeans Skinny Fit - grönVersace Jeans A-linjekjol - nero den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Benetton REGULAR WAIST - Jeans Skinny Fit - medium blå
Herrlicher TOUCH CROPPED - Jeans Skinny Fit - grå denim

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFreeman T. Porter ELLYN - Jeans slim fit - deep grön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Zizzi MMONDO 3/4 BLOUSE - Blus - scarlet