Ellesse SAGRANTINO - Luvtröja - dusty olive/rosin


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Esprit Kofta - grå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Esprit SOLIST SLIM FIT - Skjorta - vit
Esprit Sweatshirt - medium grå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsprit Collection Kostym - navy Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Esprit Collection Kostymskjorta - violet
Eton CONTEMPORARY FIT - Kostymskjorta - light blå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Esprit PREMI - Skjorta - blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Esprit Collection SLUB SLIM FIT - Skjorta - vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Eton Skjorta - plainFilippa K JAMES BLUE COMBO - Kostymskjorta - light blå/vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Esprit SLIM FIT - Skjorta - bright blå
Falke TREND - Knästrumpor - scarlet

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Farah STEEN SLIM FIT - Skjorta - true navy

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Farah STEEN - Skjorta - shadow
Esprit ICON - T-shirt med print - blå lavender
Farah DENNY MARL SLIM TEE - T-shirt - bas - grön mist

På tisdagen godkände ministerrådetFarah TIM CREW - Sweatshirt - light grå marlSpringfield REMERCERIZED MIX OVERS - Skjorta - blåsFIRST FRSBERN TRAINING BRUSHED ZIP - Huvtröja med dragkedja - forest night melange den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
FoR JENSON PUFFER - Parkas - grön
GANT THE BROADCLOTH - Skjorta - navy

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGANT SHIELD - T-shirt med print - evening blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Esprit TEE - T-shirt med print - vit