Selected John skjorta, Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Flamingo Heart 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New model casual fancy printed shirt for men
Dekorativ livboj vit med blå ränder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren4Living Orientalisk Matta "Träd" 67x110cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kakform 2 hjärtan
Läsk kran

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Weather Report Torsten Rain coat Men, Grön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tenson Sky Stripe Kid´s rainset, Purple

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Craft Tempo Halfzip, Women, Teal/PanicSkins Dnamic Top Long Sleeve, Herr, Havana Blizzardvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Regnbyxa fodrad, Svart
Weather Report 3/4 Pants Stretch, Herr, Khaki

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Weather Report Ann 3/4 Pants, Dam, Khaki

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Metallskylt / Warning Genius At Work
Regnbyxa, Svart
Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Neon korall

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storyIlse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, SvartBäddset - Påslakan Zebra den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Hummel Fashion Diamant Highrise sneakers, Rosa
Duffy 97 stövlar, Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenShoe the Bear Trish stövlar, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Follow Your Heart 30x40cm