Lousy Livin Underwear STRIPE - Boxershorts - vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lyle & Scott Piké - deep plum

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lousy Livin Underwear ROBOSKATE - Boxershorts - vit
Lyle & Scott TIPPED - Piké - dark sage

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - mist blå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Burton Menswear London Kavaj - charcoal
Burton Menswear London SKINNY FIT - Skjorta - grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lexington TRAVIS TEE - T-shirt - bas - deep marine blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lexington BENJAMIN - Parkas - hunter grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Burton Menswear London DIGITAL - Skjorta - blåBurton Menswear London T-shirt med print - gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lyle & Scott OXFORD - Skjorta - stonewash blå
Burton Menswear London CORE - Piké - navy

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Burton Menswear London Kavaj - grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mister Tee WAVING CAT HOODY - Luvtröja - vit
Lyle & Scott RINGER - T-shirt - bas - vit
Massimo Dutti REGULAR-FIT - Skjorta - blå

På tisdagen godkände ministerrådetMassimo Dutti Kofta - dark blåMango DAKO - Kavaj - blåMango BRASILIA - Kostymbyxor - petrol blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mango KODAK - Skjorta - bordeaux
Mango ARACELI - Skjorta - grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango CARLOS REGULAR FIT - Skjorta - navy blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lyle & Scott PLAIN - T-shirt - bas - seashell vit