Only & Sons ONSZAPPA MUSCLE FIT - Piké - night sky/vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Outcome LOGO - T-shirt med print - vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Only & Sons ONSMUSCLE FIT - Piké - olive night
Original Penguin Skjorta - amparo blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOriginal Penguin EMBROIDRED LOGO TEE - T-shirt - bas - rain heather Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Original Penguin RAISED - Piké - turkish seas
Petrol Industries Skjorta - deep capri

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Only & Sons ONS DOC - Kofta - dark grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Only & Sons Kofta - demitasse

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Petrol Industries T-shirt med print - light grå meleePetrol Industries BIG - T-shirt med print - deep caprivhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Only & Sons ONSBASIC HOODIE - Luvtröja - blå nights
Petrol Industries Kofta - antique vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - steel

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Patagonia FLYING FISH - T-shirt med print - kastanos brun /high seas
Only & Sons ONSBASIC HOODIE - Luvtröja - light grå melange
Pepe Jeans HAWKINS - T-shirt med print - 581

På tisdagen godkände ministerrådetPepe Jeans WHESLEY - Luvtröja - 299Penfield KENNEY - T-shirt med print - vitPier One CONTRAST BUTTON SLIMFIT - Skjorta - vit/blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pier One Väst - dark blå
Pier One T-shirt - bas - dark grön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPier One Piké - mottled dark grå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Only & Sons ONSTRENT HOODIE - Luvtröja - chai tea