Soulland TIGER - T-shirt med print - vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry PREMIUM GOODS DUO TEE - T-shirt med print - frontier blå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Soulland ZIO - T-shirt med print - grön
Superdry ORANGE LABEL VINTAGE - T-shirt med print - winter purple

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry SHOP - T-shirt med print - pebble grå grit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry SHOP TRI - T-shirt med print - grön
Superdry SHOP TRI TEE - T-shirt med print - montana grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry Skjorta - marineblau

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry BUTTON - Skjorta - navy

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry PREMIUM GOODS OUT LINE TEE - T-shirt med print - enamel grön marlSuperdry ECHO LONG LINE VEST - Linne - rosevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry ULTIMATE UNIVERSITY OXFORD - Skjorta - rosa
Superdry LOW ROLLER TRÄGER - Linne - bright rosa

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry SPLATTER - T-shirt med print - grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry TRIPLE STAR TAPPED OVERSZE TEE - T-shirt med print - podium mid grå grit
Superdry WASHBASKET - Skjorta - royal blå
Superdry Långärmad tröja - optic

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry ACID PACIFICA - T-shirt med print - gråSuperdry MIT KURZEN RAGLANÄRMELN - T-shirt med print - gråSuperdry WORN WELL INDIGO - T-shirt med print - mottled dark indigo blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry CAMISETA VINTAGE AUTHENTIC PASTEL - T-shirt med print - rosa
Superdry KLASSISCHES - Piké - mottled light grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry ORANGE LABEL CREW - Sweatshirt - royal blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry ROOKIE RIDGE - Skjorta - röd