Superdry TROPHY - Sweatshirt - röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tommy Hilfiger Tailoröd STRIPE CLASSIC SLIM SHIRT - Kostymskjorta - blå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry GYM TECH STRETCH ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - navy space dye
Tommy Hilfiger Tailoröd STAR DESIGN BOWTIE - Fluga - blå denim

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTiffosi ARCE - Skjorta - röd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tiffosi ANGUS - Huvtröja med dragkedja - grå
Tigha SNAKE BULL - T-shirt med print - vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Suit DEAN - Skjorta - navy

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Suit HALIFAX - T-shirt - bas - clay

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The North Face PEAK HOODIE - Luvtröja - asphalt gråThe North Face RED BOX TEE - T-shirt med print - vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Spanx COTTON COMPRESSION - Undertröja - schwarz
The North Face VISTA TEK - Träningsbyxor - blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The Kooples FITTED - Kostymskjorta - blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. The Kooples SPORT PLAYBOY TEE - T-shirt med print - röd
Tommy Hilfiger Tailoröd SLIM WAISTCOAT - Väst - brun
Tiger of Sweden JIL - Kostym - country blå

På tisdagen godkände ministerrådetTiger of Sweden JILE - Kostym - anthraTiger of Sweden FILBRODIE EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - dark blåTiger of Sweden DIDELOT - T-shirt - bas - navy den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tommy Hilfiger Skjorta - classic vit
Tommy Hilfiger TWISTED YARN DOBBY - Skjorta - blå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTommy Hilfiger ARCH LOGO TEE - T-shirt med print - blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tommy Hilfiger Tailoröd MIK - Kostym - charcoal