vas glas romb hänge planta fönster dekoration


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Hollywood ram 30x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dice Forge Brädspel
Poster - I love you 4 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEXIT The Sinister Mansion - Brädspel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Monopoly BFG (The Big Friendly Giant) - Brädspel
Elder Sign: Omens of the Deep (Exp) brädspel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Egmont Kärnan, Kärnan, Bamse, Memo

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor/Väggord Ett leende tar bara et

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Yankee Candle Summer Scoop Small Jar 104gLost Legacy 2: Flying Garden brädspelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lost Cities: Rivals Brädspel (Svensk)
Väggdekor väggord väggtext Kärleken övervinner allt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Antarctica - Brädspel

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tash-Kalar: Nethervoid - Brädspel
Senshi Brädspel
Tak - Brädspel

På tisdagen godkände ministerrådetChampions of Midgard: Valhalla - Brädspel4 Gods BrädspelVäggord - Toalett den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kuddfodral med läppar
Motorola, Babymonitor MBP 162 Connect - WiFi / Audio

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFlow, Brandvarnare Nidal, Trä anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tärningsset D6 (16mm) - Cirrus Light Blå Vit (CHX27646) - Brädspel