Wrangler, Java Sneakers, Dam, Dark Navy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ljuslykta - Världens bästa mormor, vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DELTACO Fönster larmdekaler, 10st 35x44mm, 6st 60x74mm
EMMA Chelsea, Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKapsylöppnare, kortlek fest ölöppnare öl flaska poker ess Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt W BIRCH LACE-UP, Svart
Sixtyseven alexis sand, Sand/camel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Chelseaboot jeans, Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tårtskärare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ljusslinga koppar, 390cmBdk Fårskinn Svart, Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
4x Magisk Nanosvamp - Rengöringssvamp, Non-Chemical
Väggdekor/Väggord Family where life

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
US Polo Traniers Galan, Man, Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mens elite flex hartnell, Svart
Sneaky Steve, Coney Boots, Dam, Light Brun
LED Julgransslinga, Inomhus och Utomhus - Varmvit / 9m

På tisdagen godkände ministerrådetTrue North Winterboots Snowstorm, Junior, FuchsiaWallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg KröditkortsstorlekRunners Elastic 5.0 (Vita) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lemonade Flat (Ljusgula)
Skosnören - Sneaker 130cm Army Sosa

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTomte Skinnimitation Brun 37 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Oströdskap 5-delar