Luktärt Old Spice Cupani 20 st frön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Klättermusen M's Gere 2.0 Pants Dusty Grön

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Osprey M's Aether AG 85 Neptune Blå (2019)
Scarpa Velocity Sand/Royal Blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMora Armatur Tvättställsblandare Cera B5 med Push-Downventil Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt FM Mattsson Takduschpaket 160 cc Badkarsblandare Siljan
Grohe Tvättställsblandare Eurosmart S 32467 utan Bottenventil

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Osprey M's Talon 22 Martian Röd (2019)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Solros Skyscraper 10 st frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Damixa Tvättställsblandare Willow Piccolo Tall Pop-up Bottenventil KromRuffwear Omnijore Dog Harness Röd Currantvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mammut W's Ophir Speedfit Harness dark magenta-iron
Ruffwear K-9 Overcoat Cinder Cone Röd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
FM Mattsson Tvättställsblandare 9655 med lyftventil

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hansgrohe Duschtermostat Ecostat 1001 160 cc
Edelrid Duke II Harness Blå Grå
Gustavsberg Duschblandare Coloric Utlopp uppåt 160 cc Röd

På tisdagen godkände ministerrådetAclima M's WarmWool Granddad Shirt Brilliant BlåNorrøna M's Falketind Warm1 Strech Sweater Birch GrönMora Armatur karpip Cera den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Damixa Multifunktionsblandare Profile
Damixa Tvättställsblandare Clover med Hög C-pip

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPatagonia W's Lightweight A/C Top Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edelrid Loopo Lite Harness snow