Doftljus, Scented Candle - I love you


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Flamingo Shine no.3 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - I love Ice Cream No.11 21x30cm
Dimbar LED-lampa E14 T20 Filament för tavelbelysningar mm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLED-LAMPA G4 HALO-LED 90 Lumen för infällda spotlights mm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - But first coffee No.17 30x40cm
Poster - But first coffee No.19 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Yankee Candle Classic Medium Jar Vanilla Lime Candle 411g

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Glassar No.1 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Indian Headdress 21x30cmVäggord - If you want Breakfast in bed..vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Venus i svart, 48x13x12 cm i svart
Affisch/Poster Retro Coffee Text Kaffe 33x48cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Filt , Rosa Jordgubb

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LED lampa - Grön - 9,5cm
Doftljus, Scented Candle - Tro hopp kärlek
Cleanmate S800 Robotdammsugare

På tisdagen godkände ministerrådetCOCO Chocolate Vit gold No.4 30x40cmPoster - Eye fire 21x30cmVäggdekor / Väggtext - Cafe au Lait den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ljuslykta svart metall 20 cm
Jul Ängel Fönsterdekoration Spets Handgjord Dekoration Swarovski

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLjusslinga med 10 LED lampor i plast 12m, RGB färg anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Coffe House no.2 30x40cm