Ett set med två kuddar 45 x 45 cm med text Mr och Mrs


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lykta på fot Tindra - antikvit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Musse Pigg 10 bordstabletter! "Nice is not the same as wimpy".
Gastromax Lunchbox 0,6 L

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Barstolar med armstöd 2 st brun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Drömfångare. Varg och fullmåne
vidaXL Tvättkorg set 2 st vattenhyacint

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
König Väderstation med trådlös utomhussensor och hygrometer (KN-

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
2 st Champagneglas 25cl Premium, Bormioli Rocco

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gripsholm kuddfodral Pacific coast blåNo1 Exxent Nötrivare och ostrivare, 5 håltrummor, rostfritt stålvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kalibreringsvikt (10-gram)
vidaXL Vattendekoration med kran och hinkar i polyresin

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Granmatta röd Ø 100cm 12 LED

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ernst Odla Flexibel Spalje Svart, 160 cm
Retrotavla (15x21cm), BE A MARINE
Skrivbok Knivsta

På tisdagen godkände ministerrådetBridge in Japanese GardenAntik mässing dekorativa vintage bad duschhuvud ersättningPampig lykta glas med spetsliknande dekorationer rephandtag den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Isform Jul / Tomte / Jultomte - 8 isbitar - Silikon
Philips LED Flame E14 Kron 15W Dim 4st (929001267158-4)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAudrey Hepburn - Sosa triptych anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Orthex Inläggningshink 3 L