Icebreaker W's 200 Oasis Curve LS Crewe Shirt Kingfisher/Arctic Teal


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Icebreaker M's Tech Lite Sum of Parts SS Crewe Shirt Dark Night Heather (2019)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
FM Mattsson Utloppspip 9000E
Peak Performance W's Power Zip Sweatshirt Mahogany

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAxor Termostatblandare Massaud Inbyggnad 2 Funktioner Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Axor Termostatblandare Montreux Inbyggnad 1 Funktion
Svedbergs Tvättställsblandare Med Handdusch New Way

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Norrøna W's Falketind Warm 1 Stretch Zip Hoodie Caviar (2019)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hansgrohe Tvättställsblandare med lyftventil Talis E²

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mora Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil Krom/SvartMora Armatur Blandarfäste Blandarfäste 150 c/c, dold rördragning, PEX-rörvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Houdini W's Power Houdi Poler Grön
Trio Perfekta Blandarfäste 150cc för dold rördragning med 15x2,5mm Pex

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fala Väggmonterad Badkarsblandare Tarragona Mässing 75742

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tvättställsblandare / blandare med enhandsblandare
Oras Blandare med Takdusch Optima 160cc 7152
Grohe Tvättställsblandare Costa S 21255

På tisdagen godkände ministerrådetFM Mattsson Badkarsblandare 9000E 40 ccMora Armatur Duschblandare T5 Care Krom/SvartOras Badkarsblandare Saga 3940 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Skins Unisex MX Calf Tights Enigma
Kari Traa W's Rose Hood Jam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenUnidrain Hörngaller ClassicLine Classic anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Axor Tvättställsblandare Citterio E 125