vidaXL Mörkläggningsgardiner med metallringar 2 st 135 x 245 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Karta över Lindome, Halland

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Varmhållningskärl 2 st rostfritt stål
Brennenstuhl Desktop-Power, 2xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, 4xUSB Typ-A

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenÄppelskalare 3 i 1 grön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Stolsöverdrag 6 st brun
Audrey Hepburn - Flowers

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Badkarsblandare med handdusch krom

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
SANNA HISSGARDIN 160X120 CM

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Blankt satinbäddset 200x150 cm 6-delars rödYoung Man at His Window,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
60x40cm Worktop Saver Protector Board Glass Clear
Blomstertejp - Olivgrön 24 mm - 27 meter

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster kvinna med hatt, 50x70 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Entrétak transparent 300 cm
Mät din längd med giraffen
3 blomkrukor i konstrotting, variant 1 svart

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Flamingo Natur no.2 21x30cm691 Småbord naturfärgat /745:-Rosa servetter med hjärtan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fåglar - Canvastavla
Poster - 100% 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKarta över Bromma, Södermanland anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Joseph Joseph brödkavel natur/grå-blå 42 cm