vidaXL Blomlåda i akaciaträ 76x27,6x25 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Krok med kaninhuvud

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Greta Gris Adventskalender 2018
Sensative Z-Wave Strip Dörr/fönst.sensor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster munk i blåsigt väder, 50x70 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster modell i röd skog, 50x70 cm
Poster modell i svart ros hatt, 50x70 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
YATO Refraktometer YT-06722

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ProPlus Hjullås 13-15"

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Landmann Pantera gasolgrill 2.0 (12065)Ljushållare valnötvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Ros i handen 70x100 cm
Skylt Pub Laws

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
GP Moodlite Globe 300

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Isform 6 Bollar / Bollform / Kulor - Silikon (Svart)
DELTACO grenuttag/strömbrytare, 4xCEE 7/4 uttag, 4xEU uttag,1.5m
Hortensia vitgul 3 stänglar

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Promenad i öknen, 50x70 cm24cm STAINLESS STEEL CASSEROLE WITH GLASS LID HOME KITCHENLECHUZA Odlingsenhet Classico 28 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 16 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DELTACO jordad apparatkabel, CEE 7/7 till IEC 60320 C13, 10m, vi
DURACELL Explorer WKL-1, handhållen arbetslampa, 8+1xLED, svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenplast diamanter, konfetti dekoration 12mm GULD anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Solcellslampa LED rörelsekänslig