Ikonplatta, stl. 11x17 cm, Kejsarträd, 1st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Christmas Tree Floor Protector Mat

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gold Foiled Merry And Bright Christmas Paper Plates - Röd & G...
Servetthållare, stl. 17x9x6,5 cm, Kejsarträd, 1st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLjusstake, vanliga stearinljus, dia. 8 cm, H: 8 cm, vit, 6st., h Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kulor, H: 5 cm, 12st.
Ask, stl. 9x6x3 cm, inv. mått 7,4x4,4x2 cm, Kejsarträd, 1st.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
YATO Karosserireparationssats

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mars and Venus United by Love,Paolo Veronese,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skattkista, stl. 11,5x5,8x5,8 cm, inv. mått 10x4,3x3,6 cm, KejsaWalk on the Beach,Joaquin Sorolla Y Bastida,50x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Mörkläggningsgardin linnelook 290x245 cm beige
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm kafferutigt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hobbysax, L: 18 cm, Högersax, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bakgrundsbelyst LED panel Wagon Trend (30 x 22 cm)
Insektsfångare
E-Z Runner® - refill, B: 8 mm, Strips - permanent, 15m

På tisdagen godkände ministerrådetLisa pappersstjärna vit/röd 70cm2pc 25mm x4.2m Ratchet Tie DownAC/DC - Canvas - Highway To Hell den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stol Olena
Kylskåpsmagnet retro, ”BMW motorräder”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKylskåpsmagnet retro, ”VW Bus -Ready for the Summer” anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Väggklistermärken