Diet Grisen Med läte och Ljudsensor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
St.Jerome,El Greco,60x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Einhell Trimmerspole för grästrimmer GC-ET 4025/GE-ET 4526/GE-ET
Paper Party Napkins Lilac x 20 GOOD VIBES ONLY

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEinhell Slipdisksset 150 mm 3 st för TC-US 400 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Unconscious Rivals,Lawrence Alma-Tadema,60x40cm
Portrait of a Young Woman,Petrus Christus,50x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
2 "mässingsslussportventil vattenstopp med rött huvudhandtag

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Lover Crowned,Jean-Honore Fragonard,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The Conversion of St Paul,PARMIGIANINO,50x40cm170CM 10 LIGHT BULB CHAINvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Troja häst på pinnar - antikvit
Digital Thermometer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Allegory of Vice,Correggio,80x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Beech Wood Mug Tree 6 Cups and Towel Holder for Kitchen
vidaXL Monteringssats för solsegel 5 delar rostfritt stål
Skrapa för Stekpannor - Silikon

På tisdagen godkände ministerrådet20x28 cm eller 8x11 tum, fotoram i guldThe Progress of love,Jean-Honore Fragonard,60x40cmFamous Persons: Queen Tomyris,Andrea del Castagno,60x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Segelbåt, 48x43x9 cm segel16
Madonna della Scala,Correggio,50x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen5 Delad canvastavla skog 200*100cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - & marmor No.4 40x50cm