vidaXL Tuftad matta 80x150 cm beige


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The Two Friends,Joaquin Agrasot y Juan,60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Tuftad matta 80x150 cm grå
Förkromad badfyllare + mixer dusch, väggmonterad + beslag

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKök bad väggmonterad traditionell vattenblandare c-typ Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Snowy Weather at Veneux-Nadon,Alfröd Sisley,55x74cm
Luxform Partylampor solcell LED 4 st genomskinliga 95420

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Jutematta med latexundersida 80x160 cm naturlig

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Kuddfodral 4 st velour grå 50x50 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Self-Portrait before a Birch Wood,Hans Thoma,50x40cmPieta,Jacob Jordaens,50x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Kuddfodral 4 st velour beige 40x40 cm
vidaXL Matta av lappade byxlinningar jeansbyxor 120x170 cm denim

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
St.Rose of Lima,Claudio Coello,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Smokers and Drinkers,David Teniers,21x30cm
Miranda-The Tempest,John William Waterhouse,50x40cm
Med ram The Blå Vase,Paul Cezanne,61x51cm

På tisdagen godkände ministerrådetEinhell HM Sågblad 210 x 30 x 2,8 mm 48 TvidaXL Mörkläggande rullgardin beige U08/808Lyra Art Design blyertspennor - 6B - 4H - 12 st olika den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
16mm pex x 1/2 "bsp mässings kompressionsarmatur
Simon Örngott Hjärta

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL 2 Akacia badrumsmattor 80 x 50 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Kuddfodral 4 st velour svart 50x50 cm