vidaXL Tändinställning verktyg Fiat


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Blå bagge 70x100cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Byrå i fransk stil 5 lådor trä
Poster - Björn no.1 70x100cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Påslakanset 3 delar 200x220/60x70 cm blommor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Utebelysning Enego vägglampa
vidaXL Draperi tyg 120x180 cm grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Trädgårdsskåp 2 hyllor svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Sfärisk trädgårdsfontän i rostfritt stål med LEDs 30 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ProPlus Skrapor, Plast, 4 st 590166Trials of Moses,Sandro Botticelli,60x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL 6 delars Kit Radiator Kylsystem Vakuumspolning och Påfyll
Vintage tavla med 3D relief, 15x20 cm, "HARLEY-DAVIDSON"

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Låg energi tyst badrumsventilatorfläkt 125 mm med timer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Woman in purple and grå royal init 50x70cm
Fontän Buddha
Poster - Butterfly tropical No.4 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Konstväxt Kaladium med kruka 70 cm grön och röd100 stk. 220x340 mm (F6) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTvidaXL Matstolar 2 st trä vit rund den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Self-Portrait as a Young Man,Rembrandt van rijn,22.5x18.6cm
1 1/2 "bsp kvinnlig mässing, ej returventil för pump

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Bob Marley No.3 70x100cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Pride heart 30x40cm