Vitt kök badrum vägguttag 100mm ventilation med dragkabel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Skrivbok Texas

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
188 Nikki kuddfodral 45 x 45 129:-
Trust ZigBee Kall-/varmvit dim E27 (71156)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPortrait of a Lady (Frau Heymann) around,Gustav Klimt,39x23cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Skrivbok Vällingby
HIS LORDSHIP SIGN FOLDING OTTOMAN STORAGE BOX

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sofie Örngott Hjärta

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Abduction of Psyche,Pierre-Paul Prud hon,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skrivbok San AntonioSkrivbok Frankrikevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
The Empress Josephine,Pierre-Paul Prud hon,50x40cm
Armbåge koppar lödd kvinna x kvinnlig 22mm diameter 45deg vinkel

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The Chancellor Seguier,LE BRUN Charles,50x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rumsavdelare vikskärm brun
Skrivbok Mosel
L'eglise de Marissel,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetDinner set - MingRobot-Ramar - H: 17 cm - MDF - 12 stInställbar tee multi plane connectorsewage systeminstallation den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mr. Zebra
kvinnans tre aldrar,Gustav Klimt,50x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNils Örngott Hjärta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skrivbok Falkenberg