Strömförlängningskabel 20 m 3 x 1.5 mm² IP44 Röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Young Woman Seated,Pierre Renoir,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Kanel stång No.6 30x40cm
Fågelholkar mini - Poppel - H: 7 cm - 60 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Regnbåge No.3 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Smiley Tomteluva Reggae dreads 40x50cm
Manillamärken - stl. 5x10 cm - Guld - TO YOU - 15 st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Unknow work 96,Anders Zorn,50x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Merry Christmas No.5 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar EGLO LED-lampa i Vintagestil E27 G80 Amber 11556Kranhane utbyte 3/4 "bsp 240mm topputlopp f-typ kök badrumvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Unknow work 81,Anders Zorn,46x30cm
Mixed Flowers in an Earthenware Pot,Pierre Renoir,64.9x54.2cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HIP Bäddset 5582-H ELESSA 135x200 cm flerfärgad

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Kärcher 2004
Bruden,Anders Zorn,77x55.5cm
The Petit Bras of the Seine at Argenteuil,Claude Monet,52.6x71.8

På tisdagen godkände ministerrådet3/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventilPoster - Målad Delfin No.1 21x30cmStreet in Saintes-Maries,Vincent Van Gogh,38.3x46.1cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Alla hjärtans dag ljusstake
Plain near Auvers,Vincent Van Gogh,50x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - G klav Svart Guld 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Julklappar 30x40cm