Poster - Världskarta RÖD no.1 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Handfat keramik vit 41x30x12 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Svartvit Ren 30x40cm
Ytmonterad dubbel stor knapp inomhus ljusbrytare väggplatta brun

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBolsius Doftvax med brännare Baked Apple 07790501826 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 1/2 "justerbar dusch 23-0 l / min vattenflöde nippelröduktion
vidaXL Pallar 2 st stapelbara metall grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Världskarta LJUSBLÅ no.1 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Bambu träd 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The Sheep-Shearers,Vincent Van Gogh,43.5x29cmOlive Grove,Vincent Van Gogh,50x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Portrait of Camille Roulin,Vincent Van Gogh,43x35cm
Sheaves of Wheat,Vincent Van Gogh,80x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Beige akrylglas frontpanel 100mm rörelsextraktor fläkt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. La Berceuse,Vincent Van Gogh, 60x50cm
Portrait of Paul-Eugene Milliet,Vincent Van Gogh,60x49cm
460mm väggmonterad badhängare med handdukshängare

På tisdagen godkände ministerrådetBoulevard de Clichy,Vincent Van Gogh,45.5x55cmPoster - Världskarta No.27 30x40cmPoster - Världskarta No.24 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superman Kylskåpsmagnet - DC Universe Super Heroes Lego
Fototapet Paris Aerial View- en perfekt foto tapet för moderna h

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFototapet / Foto Tapet Park in the Spring - väggdekor som gör sk anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Portrait of the Postman Joseph Roulin,Vincent Van Gogh,81.2x65.3