Dammsugarpåsar Miele ACTIVE H.E.P.A


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Rowenta Enduro

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar AEG Ultra Silencer AUS 4030
Dammsugarpåsar Rowenta BP 61

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Foma W 30 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggord - Live to love...
Dammsugarpåsar Nilfisk GD 930 S

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar OBH Nordica Sirius

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Numatic NV 250

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 950-958Dammsugarpåsar Electrolux Oxy3System ZO 6318vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar OBH Nordica 7220
Dammsugarpåsar Electrolux HZ 173

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux Ergoclassic ZP 4043N

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Siemens VS 50D00 till 59D99
Poster - Woman in gold 21x30cm
Dammsugarpåsar Siemens VM 15000 till 15999

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Bosch BSA 20.-BSA 29. Pro-Parquette9 Piece Down Light Installers Set 50-60-65-72-75-86mmNonwoven Fototapet Boat Bridge - en kvalitetstapet till marknads den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
B325 Fotoram med plats för 6 foton antk svart 295:-
Dammsugarpåsar Miele Summertime

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Philips City Line HR 8368-8399 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Rowenta RU 40 till 46