Ford Mustang - Shelby GT 500 KR - Classic car


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Bosch BS 93

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Sanyo SCP8
MOTOROLA Babymonitor MBP36S WiFi Connected Video

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKönig Konig utomhuslampa med integrerad kamera, rörelsedetektor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt HIP Bäddset 5594-H DARLENE 135x200 cm blå
Dammsugarpåsar Siemens VS 100-199

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Electrolux Z 81

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Wooden Vit Blooming tree 3 hooks for wall with Hanging Hooks

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vit Feather Fairy Filipiniana Art&CraftsPOLYETHYLENE HEAVY DUTY SQUARE BOARD YELLOW 35x35CMvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
CRYSTAL RED AND GOLD GLASS IN MOTION SCULPTURE 36CM
Dammsugarpåsar Rowenta Premio

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
600 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Nexa IPT-1502 Väggsändare Ute 2-väg
Dammsugarpåsar Wilfa BS 2191
Poster - Fashion Body no.5 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådet2 Drawer Jewellery Storage Box made from Clear PlasticDammsugarpåsar Siemens VS 57B00MOVEMENT Matstol Grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Candle LED Wax Plastic 10x20cm Home Decoration Light
Kärcher Sugborste Styva Borst (Ø35)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCamper Standing Small Photo Frame Gift Idea anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Good Morning Bäddset 5837-A BOHO 155x220 cm vit