Poster - Kanin Love yourself - 2 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Brennenstuhl Solcells-promenadstråksbelysn.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Kanin Love yourself - 1 40x50cm
Poster - Du är mitt allt 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Ananas Topical Moon 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Ananas Topical Energy 30x40cm
Poster - Vilda djur no.2 barn 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Kanin Always cute 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Smartwares BE60Z Vägglampa Bull-eye Grå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Papegoja barn 30x40cmProove Capidi Timer 15-60 Min.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Morphy Richards Brödrost Accent Vit 2 Skivor
DELTACO Srömadapter, IEC 60320 C14 till IEC 60320 C5, 250V/2,5A,

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Wine delux 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ranex LED-soldriven plaststenslampa (5000.154)
Poster - Woman illusion Fashion Royal init No.1 21x30cm
SENCOR Smoothie Mixer med 2 flaskor 0,6l ok 1 flaska 0,3l

På tisdagen godkände ministerrådet24 Solcellslampa LEDPoster - LOVE with heart Purple 21x30cmDELTACO vägguttag Cat6, utanpåliggande UTP, 1xRJ45 (VR-20) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Xavax Dammsugarpåse Ae 03
Sagaform Apple serveringsskål

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenProove Capidi Timer 1-4 Tim. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - I love you Rainbow No.3 30x40cm