Poster - Ankare Guld 1 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Griffeltags

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - My Hero My Soldier My son no.4 21x30cm
Flaska i glas "vintage"

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2 st träram i EK, innermått 18x24 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Koppar med fat - Plenitude Vert
Poster - Flamingos 3 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Carpe Diem No.2 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
basicXL Dammsugarpåse GR 28 (BXL-50013)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Wine glas - World Wine ExpPoster Venedig 50x70 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - COCO Rainbow 40x50cm
M Jar-Star Anise & Orange

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Drinkmuddlare i plast, Bar professional.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Karta över Västerhaninge, Södermanland
Siemens Brödrost TT3A0103
Poster - Start the day with Champagne no.1 A4 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetTrill adventsljusstake 11 ljus gråSolcell platt gångljus 25 lumen i kopparGLANS lampfot krom 29 cm i metall den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Röranslutningsröduktionsdetaljer kromhona x hane 1/2 "x 3/8"
Poster - My Hero My Soldier My Daughter no.1 21x30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBatman Superman - Läderlappen och Stålmannen Filt Fleecefilt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

basicXL Dammsugarpåse Electrolux / Volta E6 (BXL-50578/P)