616,Steve matbord med klaff vit/ek 1890:-


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Rosor, 50x50 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Eppicotispai Roller oval, liten
Hörnsskydd för bord och annat

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDörrstopp Blå (1st) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Barnkam och barnborste - Från 0+ mån
Bilbarnstol 9-36 kg, justerbar höjd, extra mjuk svart/grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1 lilafärg kuddfodral basketball

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Barnsaxar - L: 12,5 cm - Rund - 12 Mixade

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bälteskudde till bilen | Perfekt för barnen!Assassin's Creed Påslakanset Bäddset Vändbart 135 x 200 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
poster gammal biltävling, 100x125 cm
Poster London, Big Ben ochröd telefonkiosk, 50x70 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster Eiffeltornet, 50x50 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spiderman Gymnastikpåse
Eppicotispai Kavel Fettuccine , bokträ
Elastisk finger leksak avstressande adhd skola slappna av

På tisdagen godkände ministerrådetByggklossar 46 BitarPoster Manhattan bridge, 50x70 cmDymo tejp - B: 12 mm - Vit - 7 m den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Napphållare Regnbåge
FERM Svetselektroder 117 st Rutil WEA1011

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHalloweenmask - Sexy lady anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

poster rostig bil i öknen, 30x42 cm