Einhell Reservdel rulle för vertikalskärare GC-SC 2240 P


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bordsskyltar Bröllop If You Instagram

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LED bakom TV 7.2W 30 LEDs SMD 5050 USB - RGB ljus
Pappersassietter Guld

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäggdekal / Fönsterdekal Snögubbe & Snöflingor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dörrstoppare för Barn, Filur, EVA
Broderad Julduk / Bordsduk / Duk till bord - Julljusstake

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pappersassietter Sjöjungfru

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bröllopsfigur Boxande Brud

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Axelremsväskan i äkta koskinn K8605SHerringbone Fiskbensmönstrad Newsboy Busboy Retro Gatsby kepsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tårtunderlägg Runda Guld
Comfort sandaler med fotbädd i skinn svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Plumex - 2000T

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ullstrumpor, DAM, Stl 36-41
All Purpose Kryddburk
Isbroddar - Artimate 3 storlekar (36-48)

På tisdagen godkände ministerrådetXpert Trädgårdshandskar -Universalhandskar Stl 9 LFörbränningsbälte - JUST SLIM BELTPassfodral Lace Light Sosa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stegräknare Pedometer Svart
Manchester United Halsduk Scarf 136x20cm 87026

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSlow Feeder som gör hundbadet och vardagen lättare anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Moderkort Skärbräda