Tunika Pullover Grå XL


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marinblå vit blå randig navy asymmetrisk tunika från Charlize

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Indiska, Tunika, Strl: m, Grön
Merit, Hängselbyxor, Strl: 54, Mörkblå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKortärmad blus samsoe samsoe stl L Ny! Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Nya Almia-jeans 54
Rabalder, Jeanskjol, Strl: L, Mörkblå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Svart tunika från Wera stl 38 *NY*

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Odd Molly, Blus, Strl: 4, 678, Vit/Rosa/Grå/Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 50 tals kjol Lindy Bop Peggy Midnight blå 3XLH&M Studio, Manchesterbyxor, Strl: 44, A/W 2016, Mörkblåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Desigual, Tunika, Strl: M, Röd/Flerfärgad
Filippa K, Kjol, Strl: XL, Mörkgrå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Per una Kjol Midi Storlek 18 (46) Brun Bomull Boho Hippie

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kjol Maxi ZigZag Röd Strlk L
Olars Ulla Klädd i Konst kavaj/tunika 100% lin strl ca 50
SVART FODRAD I ÄKTA SKINN KJOL LAMMLÄDER SKINNKJOL FRÅN 2ND DAY 2NDDAY I STL 34

På tisdagen godkände ministerrådetDenim Co., Hängselbyxor, Strl: 48, GråTajta Byxor Grå Strlk Small Hight Waist Sexy Push UpByxor Slim Waisted Blå XL den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Inspire Kavaj Storlek 48 Orange Bomull Manchester
Elinette Kvinna Blazer Storlek XL Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLinne / Funktionslinne DET FINNS INGET VIN I HIMLEN ...stl. XXL anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Filippa K skjorta militärgrön, storlek M