Ivyrevel, Jumpsuit, Strl: 36, Svart/Rosa/Grön/Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Formes Paris, Set, Strl: 40, Byxor och topp, Lila

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dr. Denim, Byxdress, Strl: M, Svart
Dranella 3/4 ärm tunika Storlek 34 Grå Bomull Denmark silke

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGina Tricot, Culottes, Strl: S, 72885, Svart, Päls Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gina Tricot Långärmad tunika Storlek 36 Vit 100% Bomull Broderi spets
FIB:s Gyllene bok, Det gröna småfolket

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
H&M Trend, Byxdress, Strl: 44, Mörkblå/Flerfärgad

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ärmlös Jumpsuit Bodycon Mörkgrå L

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bibel 1875Dr. Justinus Kerner: Eine Erscheinung aus dem Nachtgebiete der Naturvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Massimo Dutti, Byxdress, Strl: 40, Svart/Flerfärgad
Montan, Erik: Einar Billing som kristen personlighet.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
D. Mårten Luthers, Kyrko Postilla, 1873-74

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. RONJA RÖVARDOTTER Astrid Lindgren förstaupplaga 1981
Dam Jumpsuit Romper Svart Strlk XXL
ALMQVIST Herrarne på Ekolsund 1-3 1847. Hans sista roman

På tisdagen godkände ministerrådetJohan Arndts - Andliga Skattkammare - 1888Tal hållet i vetenskapsacademien 1850En Casanovas Memoarer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
A FREEWHEELIN´ TIME A Memoir of Grönwich Village in the sixties Suze Rotolo
TEODORS VÄRSTA DAG Maikki Harjanne 1990

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKalender,planner,agenda,systemkalender,websterspages, kalenderpärm. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

COS sleeveless jumpsuit i storlek 36, ny vinröd byxdress, perfekt till Jul